windows live search

Sep 9, 2008 at 8:16 AM
Hi,

I seem to be having problems with the code for the windows live search which is situated in the header of my page here is the code below;

<%

@ Control Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="Header.ascx.cs" Inherits="Header" %>

 

<

 

script language="javascript" defer="defer" src="http://search.live.com/bootstrap.js?ServId-SearchBox&ServId=SearchBoxWeb&Callback=WlSearchBoxScriptReady" type="text/javascript" charset="utf-8">

 

var

 

WLSearchBoxConfiguration=

 

{

"global"

 

:{

 

 

"serverDNS":"search.live.com"

 

},

 

"appearance":{

 

 

"autohideTopControl":false,

 

 

"width":600,

 

 

"height":400

 

},

 

"scopes":[

 

{

"type":"web",

 

 

"caption":"Web",

 

 

"searchParam":""

 

}

]

}

</

 

script>

 

<

 

div id="headerDiv">

 

<

 

div id="LoginPanel">

 

 

<asp:Label ID="UserNameLabel" runat="server" EnableViewState="false" Text="" Visible="false"></asp:Label>

 

 

<

 

div id="WLSearchBoxDiv" style="width:225px;">

 

<

 

table cellpadding="Opx" cellspacing="Opx">

 

<

 

tr id="WLSearchBoxPlaceholder">

 

<

 

td style="white-space:nowrap; color:White; padding-right: 5px; font-size:12pt">Live Search</td>

 

<

 

td style="border-style:solid none solid solid;border-color:#4B7B9F; border-width:2px;">

 

<

 

input id="WLSearchBoxInput" type="text" value="loading..." disabled="disabled" style="background-image:url(http://search.live.com/s/siteowner/searchbox_background.png);background-position-x:right;background-position-y:50;background-repeat:no-repeat;height:16px;width:293px;border:none 0px #FFFFFF" /></td>

 

<

 

td style="border-style:solid;border-color:#4B7B9F;border-width:2px;">

 

<

 

input id="WLSearchBoxButton" type="image" src="http://search.live.com/s/siteowner/searchbutton_normal.png"style="border-style:none"/>

 

</

 

td>

 

</

 

tr>

 

</

 

table>

 

</

 

div>

 

<

 

div id="Progress">

 

<

 

asp:UpdateProgress ID="UpdateProgress1" runat="server" DisplayAfter="10" DynamicLayout="false" >

 

<

 

ProgressTemplate><div id="indicator"></div></ProgressTemplate></asp:UpdateProgress></div></div>

 



can anyone see where I have gone wrong?

becuase all I am getting in the text boox with loading greyed out and the search button pop up but I cannot actually search anything.